Att bli privat

Jag har råkat på nån slags mer eller mindre permanent personlighetsförändring. Eller det har väl med små små steg vuxit fram, och nu börjar det väga över, och nu börjar det bli enkelt för mig att se det med egna ögon liksom och fatta beslut därefter.
Jag har inte lika stort behov av att visa upp mig längre, varken i text eller bild. Jag har tappat behovet av exhibitionism. Har lust att vara mer privat. Känns bra så, helt enkelt.
Så för egen del gör det ju varken till eller ifrån, jag är till och med lite extra glad att jag är så pass lyhörd för hur jag känner. Men den här bloggen, som jag älskat att använda mig av i ett par år, den hamnar ju lite i kläm minst sagt.
Tills jag kommer på hur eller vad jag vill skriva om framöver kommer det nog vara rätt tyst. Älskar ju Venia och har fortfarande ett behov av att dela med mig av mer icke-privata tankar och resonemang omkring BDSM och kinkysex i största allmänhet, så det kanske tex blir mest krönikor för min del istället. Vi får väl se!

10


Ännu inga kommentarer.

Kommentera