Att gå över en tops gränser

Jag har en ny liten slut-lover. Vi har börjat skicka bilder och texter till varandra men en text gjorde ont att läsa, för den träffade exakt där vår relation är känslig.

Vi är båda switch.

Första gången vi sågs sa han i princip rakt ut att han ville vara min slav. Men när vi kom hem till honom var det svårt att faktiskt ha sex eller gå in i en session. Han gav mig så många olika, motstridiga, signaler och jag reagerade med njutning på alla, vilket gjorde det förvirrat för oss båda.

Jag var där för att dominera honom, men jag kände att han när som helst skulle kunna switcha och vilja dominera mig. Och det var en så frustrerande och jobbig situation.

Det var några månader sedan jag dominerade mycket och kände mig trygg med det, och jag var inte alls taggad på att bli ifrågasatt eller avbruten i min dominanta sida, än mindre pga att jag just var min domina. Han var också tydlig med att vilja ge sig hän och underkasta sig mig. Det räckte nästan med att jag rörde vid honom för att han skulle kasta sig på rygg på sängen och blotta sin hals eller kropp. Och parallellt alla signaler som skvallrade om att han nog var fantastisk på att dominera.. Och hela tiden en känsla av att han var osäker, obekväm eller ovan med vår lek.

Vilket jag senare fick höra att han var.

Och vilket jag nu förstår att jag också var.

Den slutade i alla fall med att vi la oss ner och pratade istället.

Vi hade inte hunnit prata eller förhandla innan vi hamnade i hans säng. Men vi hade hunnit få tillit till varandra – vilket jag börjar bli väldigt bra på nu, att känna av och läsa av situationer och personer. Och vi litade båda på den tysta kommunikationen. Men den här gången funkade den alltså inte. Men när vi pratade byggde vi snabbt en plats för oss att kunna fortsätta vår utlevand på vid ett senare tillfälle.

Det blev dagen efter. Så kul. Så bra.

Vi bor inte i samma stad, men vi skriver hela tiden efter den helgen. Och han skickade alltså en text till mig. Den handlade om att bottoms kan gå över toppars gränser och att det (såklart) är lika jobbigt som när en top går över en bottoms gränser.

För han hade gått över mina gränser och kanske jag hans också. Och det var några veckor senare som vi kunde sätta ord på det, efter att han skickat mig den texten. Men vi tog hand om varandra fint när det hände.

Och det är väl kanske det som är viktigast för mig med lovers eller ligg, att de är smarta och kommunikativa – att om nåt händer så finns det utrymme att vara sårbar och ärlig.

Annars kan jag inte njuta av sexet. Oavsett hur mycket samtycke som finns och hur bra och kul vi ligger.

Detta är helt klart mer artikulerade tankar av de som uppstod i början av sommaren.. När jag hade min ”kris”.

Och hej, nu är jag tillbaka från crazy summer.. Update snaaart

Har saknat er!

Puss!

Bonnie


Ännu inga kommentarer.

Kommentera