Att se sin flickvän suga 23 kukar

NU är jag tillbaka efter en LÅNG semester runtom i världen! Har massor av snuskiga, slampiga och fina upplevelser att dela med er men just nu är jag bara så glad över att äntligen vara hemma att jag inte egentligen orkar sätta mig här vid laptopen. Men för att leverera något fint till er efter en sån här lång paus, får ni här en återberättelse om en kväll för ett par veckor sedan, på en klubb nere i Europa tillsammans med min man. Här är hans ord:

Att se sin flickvän suga 23 kukar.

Har man semester så ska man göra det man tycker är roligt, inte sant? Och om man tycker att det är roligt att suga kuk, ska man då inte försöka göra det riktigt ordentligt? Inte EN kuk förstås, utan så många som möjligt.

Klubben i fråga kostade 350 kr att gå in på för ett par, men nästan det dubbla för singelmän. Ändå var det väldigt många killar som trängdes i den öppna avdelningen, den där både par, singelkvinnor och ensamma män är välkomna. Och med väldigt många så menar jag väl över 100-150 personer.
Klubben rymmer två avdelningar, där singelmän endast har tillgång till den ena. I övrigt finns 2 barer med fria alkoholfria drinkar, pooler, duschar, ångbastu, vanlig bastu och små och stora rum där man kan knulla hur man vill med alla som vill. Kondomer finns tillgängliga lite överallt och personalen torkar av alla de madrasserade ytorna regelbundet. De flesta går runt med bara handduken, den ingår i inträdet, andra helt nakna. Och singelmännen verkade mer än villiga när jag och flickan letade oss runt i lokalen. Vi hade nyss kommit dit och funderade på hur vi skulle värma upp…

Vi hittade ett rum som passade oss bra där vi kunde låsa om oss, men där ena väggen var ett dovt upplyst galler ut mot ett öppet rum. Ensamma i vårt rum, med dussinet mer eller mindre nakna män som samlats mot den öppna gallerväggen dröjde det inte många sekunder innan jag sa åt henne att börja och tryckte ner hennes huvud mot en man i mitten, som fört in sin kuk genom gallret. Belysningen var trevligt dämpad, och de kunde i det rödaktiga ljuset se hur hon vackert började suga och inom några sekunder var 4-5 män till redo med kukarna och nu började utmaningen – jag ville se henne suga så många som möjligt, men inte för den skull sluta för snabbt. Ungefär 5 män fick plats intill varandra längs med gallerväggen. Männen var i alla åldrar, jag gissar från 25 till 65 och de var både mer och mindre vältränade. En del kukar var redan hårda och andra helt slaka och de var verkligen i alla former, färger och längder. Vilket smörgåsbord hon fick!

Jag bedömde att ca en minut per person verkade lagom till att börja med. Jag smekte hennes nakna kropp medan hon stod på alla fyra. Vårt rum var lagom upphöjt för att man skulle vara i bekväm position mot gallret, och drog hennes huvud från kuk till kuk. Vissa märkte jag när de sprutade, andra lyckades komma utan att jag ens noterade det, men jag fick höra efteråt att nästan hälften av de 23 kukarna gett henne sperma som hon kletat ut i sitt eget ansikte eller dreglat ner på madrassen. Så himla stolt över hur duktig hon är, även om det är klart att killarna kanske vill passa på när de får chansen. Så fort någon sprutat så backade han oftast och en annan tog hans plats, alla verkade väldigt nöjda med avsugningarna (föga förvånande, jag vet hur duktig hon är) och flickan rörde sig duktig längs med gallerväggen, fram och tillbaka, medan jag pullade, slickade eller knullade henne.

Några andra par kikade förbi och log, och jag tänkte för en stund att en tjej till där inne hade kanske varit bra förstärkning, men kom inte så långt i kommunikationen. Så Pervie fick ensam försöka tillfredställa allihopa!

Det är komiskt att männen som förmodligen aldrig skulle våga eller vilja ha någon form av sex med andra män, nu inte hade något som helst problem med att de fick varandras sperma på sina kukar och pungar när flickan sög kuk efter kuk efter kuk. Det var snudd på omöjligt att hålla räkningen, men när vi tog en kort paus kom vi fram till att vi var på 19, och det var ju en alldeles för ojämn siffra att sluta på, så hon fick suga lite till. Innan pausen var slut så la jag henne på rygg och hon fick hela min hand upptryckt i fittan och därefter fortsätta suga medan jag fistade henne. All right, 23 är inte mindre ojämn, men det dök upp några till som också ville tömma i hennes ansikte innan vi kände oss klara för stunden och pausa med ett glas juice i poolen.
Jag har sällan varit så stolt eller mer lycklig över att få hångla med min flickvän som när hon just presterat detta storverk med sin fantastiska mun. Själv sparade jag min sperma till lite senare, vi hade ju bara börjat kvällen…!

 


2 svar på Att se sin flickvän suga 23 kukar

  1. Barbii 10 augusti, 2016 kl 13:02 #

    Verkligen en perfekt balans mellan vackert och supersnuskigt, så fint att läsa – och att det var fr hans perspektiv! <3

  2. Baby Blodskam 8 augusti, 2016 kl 18:01 #

    Men jag dör vad fint! Åh vad jag hade velat se!

Kommentera