Attacker mot BDSM community Sthlm

Loggar in på darkside och läser att BDSM community Stockholm har lagt verksamheten på is efter de blivit utsatta för olika attacker.

”BDSM Community Stockholm har den senaste tiden utsatts för ett antal attacker. Dessa attacker har varit riktade just mot föreningen p.g.a. den sexuella minoritet som den utgör en frizon för. Förutom hotelser och att besökare utsatts för obehag när de tagit sig till och från lokalen har attackerna varierat från inbrott med skadegörelsesyfte till regelrätta hatbrott med polisinblandning. De grövre attackerna började komma efter att föreningen under en längre tid upplevt att miljön kring lokalen i sydvästra Stockholm blivit alltmer hotfull och osäker…”

Otroligt ledsamt och tröttsamt. Jag hoppas verkligen att ingen kommit till skada och att de lyckas hitta nya lokaler så de kan fortsätta sin verksamhet.


Ett svar på Attacker mot BDSM community Sthlm

  1. Barbii 25 november, 2016 kl 14:27 #

    Läste på darkside nu. Visst framkommer det inte vilka grupper eller motiv som ligger bakom..? Känns relevant, ifall det tex finnns religiösa eller ideologiska anknytningar, eller bara är et allmänt hat o fobi

Kommentera