Babys söndagsbikt

Du står i en livsmedelsbutik och ska köpa något att använda som glidmedel – men du får bara välja något som finns på tub. Vad tar du?

Okej jag känner att vi först måste komma på exakt vad som kan tänkas finnas på tubhyllan. Vi har:

Kaviar

Majonnäs

Mjukost (med varianter så som räka och skinka)

Tandkräm

Lim

Tomatpuré

Senap

Ketchup

Om vi kör uteslutningsmetoden så ryker ju lim först, tätt följt av tandkräm och kaviar. Då står det mellan ketchup, senap, tomatpuré, mjukost och majonnäs. Jag tror faktiskt det står mellan de två sistnämnda men jag äter inget av det så jag vet faktiskt inte riktigt skillnaden? Jag undrar vilket som har bäst glid (blir ju liksom det det hänger på). Båda lär ju ha totalt ickeoptimala pH-värden menar jag så det blir ju helt och hållet en fråga om smak.

Tror ändå det blir majonnäsen som vinner.

 


Ännu inga kommentarer.

Kommentera