Bloggare sökes!

Skribenter sökes!

Älskar du sex? Har du någon fetisch eller kink som du vill dela med dig av? Är du kanske en flitig besökare av kinkyklubbar eller tillverkar du världens vackraste latexplagg? Är du en vass skribent med en önskan om att få dela med dig av din vardag till resten av världen?

Venia Magazine befinner sig i en expansionsfas och vi söker nu nya härligt perversa skribenter som skulle vilja börja blogga hos oss! På Venia får du en unik möjlighet att kunna dela med dig av dina innersta tankar och smutsigaste fantasier samtidigt som du får vara precis så anonym som du önskar. Du väljer ditt eget bloggnamn (om du har en användare på t.ex darkside.se och vill använda dig av det nick du har där för att göra det lättare för dina vänner/följare att hitta dig hos oss går det självklart bra!) och därefter skapar vi din användare.

För att ansöka: Skicka en kortare presentation om dig själv och vad du tror att du skulle kunna bidra med till info(at)veniamagazine.se eller direkt via kontaktformuläret på vår hemsida. Har du några färdiga texter så skicka gärna med ett par stycken! Märk ansökan med ”skribenter sökes”.

Du som söker ska identifiera dig som tjej/kvinna, vara mellan 20-35 år gammal och ha en läggning som passar under kategorin normöverskridande.

Vi återkommer så fort vi kan till alla sökande med besked! Lycka till och vi hoppas att just du blir ett av våra nya tillskott!

//Veniaredaktionen


11 svar på Bloggare sökes!

 1. myztacon@hotmail.com'
  Madame Jeanette 11 januari, 2016 kl 15:40 #

  Hej, trevligt projekt ni kör men jag tycker det är hemskt förfärligt att ni utesluter äldre damer. Varför begränsa sin målgrupp till 20 åringar? Tänk så mycket erfarenhet äldre damer har varit med om och kan dela med sig av, dessutom känns det betryggande att få tips och idéer av någon som har levt livet. Varför inte bredda och inkludera alla åldersgrupper? Så tänker jag. Ha det så mysigt sötnosar i er rosa babyvärld ;o)

  • miss KissMiss 11 januari, 2016 kl 19:06 #

   Hej och tack! Personligen resonerar jag så att erfarenheter kring BDSM och kinkysex inte alls kommer logiskt i ökad mängd bara för en person är äldre. Vissa är nybörjare vid 15, vissa vid 45. En äldre ”dam” är inte mer erfaren automatiskt. Vi är selektiva på helt andra grunder. Det här projektet har utvecklats i knappt ett år och det har tagit väldigt mycket tid och energi. Då tycker jag vi grundare har all rätt att i ett första försök när vi nu bjuder in för oss nya och helt okända skribenter välja såna som är nära oss på olika grunder, som tex könsindentitet och ålder. Vem vet hur vi gör framöver. Är man mycket ivrig är det ju inget som hindrar att ta tag i och starta en kompletterande bloggportal för ”äldre damer” då av dig, tips 🙂

  • Baby Blodskam 11 januari, 2016 kl 20:24 #

   Hej Madame Jeanette! miss KissMiss gav ett bra svar men jag tänkte väl flika in jag också lite att vi från start har valt ett visst åldersspann (som går till 35 så man kan inte riktigt säga att det bara är 20åringar). Vi som startat Venia tillhör ungefär samma åldrar och det är ur det perspektivet vi har valt att skriva. Sedan har vi ju förstått att flera av våra läsare tillhör en lite äldre grupp och det tycker vi så klart bara är jätteroligt! Men av samma anledning som att vi inte tar in några manliga skribenter har vi valt att begränsa även åldern på våra bloggare. Dock har vi diskuterat kring att även starta ett gästbloggskonto där alla åldrar, kön och läggningar ska få chansen att göra sig hörda så det kan du hålla utkik efter!

 2. regnbagsstjarnan@Gmail.com'
  Camilla 10 januari, 2016 kl 10:06 #

  Jag skickade just en ansökan men skrev inte rätt rubrik (skribenter sökes). Hoppas ni tar er tid att läsa min ansökan ändå <3

 3. tinka7103@gmail.com'
  Fina- 9 januari, 2016 kl 19:49 #

  Synd att jag uppenbart är närmre tio år för gammal. Varför denna åldersdiskriminering? Anses 40+ som osexigt och tamt?

  /Fina-

  • miss KissMiss 10 januari, 2016 kl 08:20 #

   Det är inte diskriminering bara för att vi eftersöker personer inom ett visst åldersspann just den här gången. Det här är ingen arbetsplats eller instutituon så vi kan faktiskt va hur selektiva vi vill. På din andra fråga är svaret självklart nej.

 4. brottasmedgrisar@gmail.com'
  Stenkross 7 januari, 2016 kl 20:43 #

  Jag tycker ni ska låta mig skriva åt er… Jag kan bryta mot normer. Inte de normer ni vill att man kan bryta mot. jag kan bryta mot normer ni inte visste att ni hade… Normer ni kommer sakna innerligt när jag gjort mos av dem. Törs ni?

  • miss KissMiss 7 januari, 2016 kl 23:14 #

   Som du kan se om du läst ordentligt: skicka in en presentation av dig själv och exempel på olika texter du producerat.

 5. peter@yopmail.com'
  Peter26 6 januari, 2016 kl 00:28 #

  Det skulle va kul om ni kunde hitta nån hotwife/cuckoldress som vill blogga hos er 🙂

 6. nordling.nina@gmail.com'
  Elite 4 januari, 2016 kl 21:54 #

  Så spännande!

Kommentera