december

jag tänkte att jag var poly, träffade en person, kände mig mono, men uttalade det och efter två dagar hamnade jag i en trekant med två män och sedan hade jag sex i ett darkroom med en tjej, som jag nu dejtar. hej mono life…

jag tänker på tjejen som jag just börjat dejta.

jag var så kåt på henne, blev glad att vi gick hem till varandra.
men när vi ligger där och småhånglar kan jag bara tänka på allt vi inte gör. på hur lite våt min fitta är.

jag tänker vad som skulle göra den våt. min hjärna är kåt, jag vill ligga med henne. jag går ner på henne och jag känner hur jag blir yr av kåthet. men min kropp reagerar inte. det räcker med ett text från a där hon säger att hon vill slå mig eller nåt liknande och jag blir våt.

jag tänker på hur jag vill ha hennes spott i mitt ansikte. hur jag vill slicka hennes röv. hur jag vill sätta mig på hennes ansikte. jag vill slå henne hårt över kinden. slicka upp hennes tårar. fista henne och bli fistad.

har tänkt på det 1000 ggr, hur kommer en ut med sina kinks?

detta är en smart tjej som jag träffar nu, tror hon verkligen skulle kunna ta emot det bra, sen kanske inte det är hennes grej… hoppas det är hennes grej. 

fick en snap av en tjej jag dejtade förut. hon har köpt en ny strapon. vill ligga.

p.s. nyheter 24 skrev om mig häromdagen http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/868766-bloggerskan-bonnie-gor-porr-det-ar-ett-stort-begar/c23ad993cd65c10f13d30a3c697c93c64ebad5f8


Ännu inga kommentarer.

Kommentera