Det hände en grej

Det hände en grej, hörni…

För ett tag sedan var jag bortrest på vad jag trodde skulle bli en soft semester med kompisar. Ack nej – jag träffade en kille där och nu är jag sådär pirrigt förälskad! Så härlig känsla!

Sedan jag började utöva bdsmf för nästan ett år sedan har jag mer och mer närmat mig tanken på att ett monogamt förhållande kanske egentligen inte är min grej. Men nu får jag nog anse mig motbevisad av mina egna känslor, för sedan jag träffade honom har jag bara känt att jag inte vill vara med någon annan – jag vill bara ha honom! Vet att det är supertidigt och jag har ju inte pratat med honom om ifall vi ska träffa andra eller inte, men mina känslor är tydliga, så jag ska nog följa dem tillsvidare. Men det känns supertråkigt att meddela mina lekkamrater om detta, för jag vet att det inte är kul att höra (been there, done that så att säga).

Jag var för övrigt supernervig över att prata mer om det här intresset, och se hur han ställde sig till det. Han verkade i alla fall positiv till BDSM-inslag, sen får vi väl se om det kan komma att bli mer avancerat…vi får se vad som händer, men det är kul att få känna sig lite pirrig igen! 🙂

 


,

3 svar på Det hände en grej

  1. Barbii 6 augusti, 2016 kl 02:42 #

    Va härligt! Vill gärna höra mer om utvecklingen ang att snacka om och leva ut bdsmf… Om hur han reagerar, eventuella kompromisser etc. (Om du villl berätta såklart) Har själv så mycket tankar inför att behöva konfrontera att nån man blir kär i inte är into kink..

  2. broback.sofia@gmail.com'
    S 24 juli, 2016 kl 13:46 #

    Grattis till pirret! Bästa känslan ju 🙂 och skönt att han intr uttryckt sig helt avig mot allt det fantastiska som finns inom kink.

Kommentera