Drug play – Hot or Not?

Tänkte diskutera kring en väldigt komplicerad kink om jag får säga det själv: drug play. Nog mer brett än just bara den extrema kinken i och för sig, hela drog- och berusningsromantiken är väldigt komplicerad när det gäller all sex och framförallt BDSM.

(Kortfattad definition av drug play: rollspel där man drogas mer eller mindre medvetslös/lealös och en annan person har sexuellt umgänge med en och man är mer eller mindre omedveten om vad som händer, närliggande rollspel men utan att påverkas av någon substans är tex rape-play.)

Självklart ska alla få fantisera om allt. Då menar jag allt. Även något kriminellt eller ”sjukt”, bara man då är medveten om att verkligheten har en gräns. Men att förverkliga för riskfulla saker känns mest osmart. Det här med drug play verkar va en relativt vanlig fantasi, jag kan själv tända på tanken. Jag har även en bekant som i något år nu försökt hitta lämplig dominant man som ska droga henne och genomföra hela konceptet. Hennes största bekymmer är att hon vill hitta en drog hon blir förlamad i hela kroppen av men fortfarande vaken i huvudet så hon är medveten om allt som händer. Och hon letar alltså seriöst efter detta, både mannen och drogerna…

Det bara knyter sig i min mage. Tänker på allt som kan gå fel. Hur kommunikationen försvinner och kontrollen fullkomligt hamnar hos ena parten. Sedan allt det här med hur riskfullt det är att experimentera med substanser man egentligen inte känner till, och NEJ ingen kan sådant som expert (om man inte eventuellt är apotekare). Nu berör jag inte ens problematiken kring huruvida det är lagligt eller snarare inte, beroende på vad man har för syn på lagstiftning och eventuella rättsliga efterspel. Det här är bara  problematiskt.

Ordentligt drug play är ändå rätt så extremt för de flesta kanske. Något som är motsatsen, nämligen sjukt vanligt, är all den romantisering och mystifikation kring berusning och effekthöjande medel. Hur ofta har man inte knullat och följt med random person hem mer eller mindre helt väck av alkohol? Hur ofta förknippas inte sexuella äventyr med blöta utekvällar? Jag kan ju svara för egen del och det har hänt oräkneliga gånger. Endast en av dessa gånger minns jag att personen inte ville ha sex med mig när vi väl var hemma. Vi bara somnade. Jätteknäppt tänkte jag först. Men dagen efter förklarade hen att det hade varit helt uteslutet att ha sex med mig kvällen innan med tanke på hur full jag varit. Trodde typ jag hörde fel först eller att det var ett skämt, hade aldrig erfarit att någon resonerade så vettigt…! Den personen var nog ett undantag. Ganska få personer oavsett sexuell läggning verkar tänka så där, inte jag heller i regel.

Jag vill inte vara moraliserande och säger INTE att man ska ha nolltolerans mot minsta lilla berusning vid sex eller BDSM-utlevnad. Men när det snarare är motsatsens norm som råder med en lockan till och förhärligande av den kontrollbrist som kommer hand i hand med berusning (kanske till och med som en del i en maktförskjutning), då kände jag att det var på sin plats med en sådan här text ändå.


Ännu inga kommentarer.

Kommentera