Ett beslut

Jag har under en längre tid befunnit mig i ett tillstånd där tankarna om vad jag kan erbjuda och tillföra inte har gynnat Venias speciella uppdrag. Ibland har jag funderat över om jag inte har något att berätta och att jag av den anledningen inte har lyckats producera så mycket i skrift på sistone. Jag tror vid närmare eftertanke att det inte stämmer. Jag har i själva verket mycket att dela med mig av och på ett sätt vill jag göra det. Tiden känns bara inte rätt.

Jag har därför beslutat mig för att ta en paus från Venia Magazine på obestämd tid. Jag behöver tid och kraft till att ta hand om mig själv och mina förhoppningar är att jag en dag ska komma tillbaka hit! Vi får överlåta det till framtiden helt enkelt.

Jag vill tacka Baby, Pervie, Severine och miss KissMiss för att jag har fått vara en del av detta projekt. Är fortfarande övertygad om hur viktigt och betydelsefullt syftet med nätmagasinet är, och det känns därför väldigt tråkigt att jag måste avbryta min medverkan. Jag vill även tacka er läsare. Det värmer mitt hjärta när jag tänker på att ni klickar runt här, läser och kommenterar! Fortsätt gärna med det för det fungerar som det perfekta bränslet! Tack för den här tiden. Jag hoppas vi hörs igen <3


4 svar på Ett beslut

 1. broback.sofia@gmail.com'
  Rickety 3 januari, 2016 kl 19:24 #

  Fint att du ger dig själv den här pausen, men du kommer bli saknad!

 2. peter654@live.se'
  RF 2 januari, 2016 kl 22:12 #

  Det var tråkigt att läsa, men det känner du ju bäst själv. Hoppas på ett återseende, och önskar dig glädje och lycka.

  • Submassive 3 januari, 2016 kl 18:35 #

   Hej!
   Tack för dina fina ord! Jag hoppas på detsamma. Önskar dig allt gott! Mvh Submassive 🙂

Kommentera