Första gången: BDSM-klubb pt1

Hej alla kåta! Nu ska ni få höra om min viktiga och fantastiska upptäckt här i stan.

Min nya hemstad har en BDSM-klubb (ligger nära mig!) som har öppet tisdag till lördag… Förstår ni vad underbart? När jag flyttade hit letade snabbt upp på nätet hur BDSM-communityt såg ut här och hittade hemsidan till vad som verkade vara den största och bästa BDSM-klubben. Efter lite mailkontakt med klubben för att kolla läget med inträde (gratis för kvinnor som inte var i par) och dresscode (helsvart med klackar gick jättebra) bestämde jag mig för att gå dit. Jag var så glad – och SÅ NERVÖS. Första gången på en BDSM-klubb – hur beter man sig, hur klär man sig, kommer alla ha sex överallt och hur kommer det kännas, måste man göra nåt med nån, finns det en bar, hur kommer folk va där, är det ens öppet, FINNS klubben ens på riktigt….??!! Många tankar snurrade i huvudet medan jag sminkade mig och tog på mig klackarna vid 22-tiden denna tisdag. Jag hade noggrant valt ut en kväll mitt i veckan så det skulle vara lite folk där.

När jag närmade mig klubben, som låg på en ganska avskild gata, bultade hjärtat allt hårdare. Jag blev nervös av den tomma gatan, av vad jag hade gett mig in på.. När jag kommer fram ser jag en diskret port med klubbens namn på postlådan. Jag ringer på med hög puls och en man öppnar. Han tittar lite frågande på mig och jag frågar om det är öppet. Han ser fortfarande lite frågande ut och frågar om jag är medveten om vad jag kommit till för ställe. Jag kände mig som världens yngsta och mest oerfarna tjej, men nickade och log, och han sa välkommen.

Jag hängde in jackan och han presenterade sig som klubbägaren och hette P. Det visade sig snabbt – när han fattat att jag visste vad jag gjorde – att han var var väldigt charmig och artig, men även kvick och sarkastisk. Han visade mig runt, presenterade mig för de få som var där. Jag blev presenterad som hans fru – med glimten i ögat. Nere i klubben var det mörkt; alla väggar, sammetssoffor och bord var upplysta med ett rödaktigt sken. Inredningen var väldigt elegant. Ljuskronor, blanka små soffbord, levande ljus och vackra möbler. Lokalen bestod av många små rum, vrår och trappor som alla utgick från en lounge med bar. I ett rum fanns en sjukhusbädd/gynekologbädd och i andra fanns stora kors, kedjor, pallar, en säng… I en passage/korridor fanns en liten bur insprängd i väggen där en person precis fick plats att sitta på en stol. Alla sorters piskor och redskap gick att låna i baren. Jag som aldrig sett utrustning på en så avancerad nivå bara gapade över allt (fast väldigt diskret såklart).

image

När jag väl satte mig ner med en drink började jag prata med ett par som var i kanske 40-årsåldern. Kvinnan hade svart klänning och en kedja runt halsen som mannen höll i. Förutom det fanns inget som indikerade att hon var undergiven och han dominant. Hon skrattade högt, pratade, frågade, drack, tog plats som oss andra. Vi pratade om hur fint det var i Barcelona och jag kände att situationen var både märklig och härlig.

Det visade sig att det skulle bli en lång natt som eskalerade ganska fort till min stora förvåning och samtidigt helt i enighet med mitt slampiga jag! Mer om det snart.

Fortsättning följer… 

Puss Barbii

 


Ännu inga kommentarer.

Kommentera