Första gången: BDSM-klubb pt2

Denhär kvällen var jag ganska övertygad om att jag var där på klubben enbart för att titta och prata. Jag var nöjd med att få se på när kvinnan i paret bli piskad (utan ett pip, hon var knäpptyst..!). Men när en man som verkade trevlig föreslog att testa att bli piskad lite med en flogger sa jag – nyfiken som jag är – att visst, lite, med kläder. Han var väldigt lyhörd och frågade ofta om jag var ok och om jag ville sluta. Efter 10 minuter, eller kanske 30 minuter, av pisk var jag så lugn och harmonisk i hela kroppen. För varje slag var det som att jag slappnade av lite mer. Jag tänkte på ingenting och det var så skönt! 

Jag och mannen (som för övrigt var polis och hade pistol på sig – dör av kåthet) gick sedan tillbaka till baren, tog en drink och satte oss o pratade. Det var tydligt att han betonade samtycke, respekt och rätten att avbryta. Jag kände mig säker. Jag berättade att jag inte bara var masochist utan även undergiven, att jag gillar objektifiering och förnedring. Då frågade han mig, eller beordrade mig som en utmaning, att ta av mig kläderna och sätta mig på golvet framför honom. Föga förvånande så gjord jag det. Han rörde inte en min men såg nöjd ut. Men mest nöjd var jag som fick sitta där och känna mig helt trygg i min nakenhet och undergivenhet. Han satte en kedja runt mi hals och ledde upp mig till entrén där han beordrade mig att sätta mig på en träpall med benen isär medan han rökte. precis mittemot mig. Han visade P, som utan en min tittade på mig länge och sa ”jag förstår.” Som att han förstått allt – mig och vad jag ville – på tre sekunder. Jag nästan darrade av spänning, nervositet och kåthet. Jag var så våt. Naken och liten inför dessa två fullt påklädda män som var till synes helt avslappnade och lugna. 

Resten av natten blev lång och våt och involverade förnedring på ett annat språk (jag lyckades till o med erkänna att jag var en slampa, svara på frågor och annat trevligt), hårt pullande och ganska mycket pisk. De höll ner mitt huvud, kallade mig hora, smiskade och piskade mig – men också höll mig i sina armar och pussade mitt huvud och tittade mig i ögonen. Jag njöt, grät, stönade och skrek. I dessa stunder var jag så trygg. Trygg, avslappnad och mig själv. Och stolt!

Jag älskade att sitta på golvet naken och bara…sitta där. Titta på honom eller på vad jag ville, inte behöva säga nåt om jag inte kände för det. Jag kände mig fri och lycklig, som ett litet barn. Som att jag hade nya ögon som älskade allt jag såg. Det är något så underbart i att inte känna några förväntningar på hur man ska bete sig, att vara totalt trygg och säker i faktumet att någon kommer säga till mig direkt om jag gör fel. Jag har inget ansvar och ingen användning av att tänka själv, inget behov av en vilja eller åsikt. Det är en enorm känsla av frihet.

Efteråt snackade vi och drack ett glas cola. De båda männen var överrens om att jag var väldigt vacker och även modig som kom själv trots min unga ålder. Jag åkte hem (fick skjuts i polisbil!) med en bedövande känsla av lycka och lugn, samt en lapp med P:s telefonnummer.

X Barbii


Ännu inga kommentarer.

Kommentera