I’ll be back

Or not.

Vi får se. Jag kommer hursomhelst att fortsätta mitt starka engagemang i den sexpositiva feministiska kampen, i HBTQ-frågor, fortsätta att vara lika kinky och queer som alltid och att kämpa för min och andras okränkbara rätt att vara den jag sant är- alldeles oavsett vem min smiskade rumpa och mina perverterade fantasier stör.

Fantasier är just bara fantasier, bilder är bara bilder, porr är bara porr, extrema uttryck finns där för att provocera, egga och beröra, ord och dikt är det bästa jag vet- och poesin är det vackraste jag har- det vet de av er som följer min dagbok.

Det som sker mellan samtyckande friska vuxna inom lagens ramar, därför att man hittat rätt i en snårig djungel av normer och fram till vad man sant gillar, i tillit och kärlek, i glädje, i kåthet – det kommer jag alltid att försvara. Oavsett andras rädslor och inskränkthet kring vad som är ”normalt” eller ”sjukt” eller ”skamligt”

Jag finns, om än anonymiserat och under pseudonym här, och jag kommer aldrig att be om ursäkt för den jag är.

Min läggning är just MIN, min alldeles PRIVATA angelägenhet som jag ibland väljer att bjuda in till i vissa delar, för vissa grupper, och i vissa passande sammanhang- dels för att öka kunskapen kring BDSM och det som anses som normöverskridande, men också för att jag tycker om de kreativa uttryck jag väljer och för att jag vet att det är så oerhört uppskattat av er läsare- det ser vi ju bara i den mängd trafik, mejl och kommentarer vi får!

Så tack sålänge för den här tiden- nu omgrupperar sig elite.

 

#HeartFullOfPride


2 svar på I’ll be back

  1. dukny@yahoo.se'
    Lord Byron 11 september, 2016 kl 23:11 #

    Tråkig läsning. Synd att normen begränsar friheten.

  2. miss KissMiss 10 september, 2016 kl 10:32 #

    Kram <3

Kommentera