Kärleksbrev

Medan andra är upptagna med att köpa rosor, tända ljus och formulera vackra och snälla ord till sin(a) kära vill jag beskriva vad närhet och ömhet kan vara för mig. Hoppas er alla hjärtans dag blir exakt som ni vill, vare sig det är chips och ensamtid framför datorn eller ett hett bad med nån spännande människa. Eller massa, massa pisk.

Det intimaste och varmaste du kan ge mig är att pressa mig, min kropp och mitt psyke, till nya gränser. Att tycka jag är vacker när jag är känslosam, när det tillrättalagda försvunnit och jag i all min sårbarhet visar upp mig själv – det är det yttersta kärleksbeviset. Att förstå mina tårar; låta dem rinna och hålla om mig i den trygga vetskapen att jag behöver just det här… det är värt mer än alla sidenunderkläder och rosor tillsammans.

Jag känner mig älskad när jag har skrikit, lidit, hulkat, kvidit, skämt ut mig – och sen blir sedd på med en ännu större ömhet och en ännu större åtrå.

När du fattar mina beslut, slår mig och får mig att rodna – då är jag som lyckligast. När du ger mig det jag vill och jag ger dig det du vill, bortom fördomar och uppfattningar om rätt och fel, fint och fult, konstigt och normalt – då känner jag bara ren kärlek.

IMG_2889

Puss


Ännu inga kommentarer.

Kommentera