Kontrollfreak kryper fram

Ända sedan jag började utöva BDSM har jag betraktat mig som switch, men har inte tagit mig an rollen som top/dominant annat än i fantasin. Fram till alldeles nyligen. Jag hade en bekant på besök, som jag haft sex med en gång tidigare och även pratat mycket sex med. Han var ingen uttalad BDSM-utövare, men visste att han hade en dominant sida, och även att han var väldigt nyfiken på att själv bli dominerad.

Sagt och gjort – jag dominerade. Inte fullt ös, förstås, eftersom han aldrig lekt på det sättet förut och inte jag heller (inte som dominant/top i alla fall). Men oj vad kul det var! Och han verkade verkligen tycka om det! Både att sitta fast, när jag sa åt honom vad han skulle göra, att bli piskad och örfilad…och han var så otroligt sexig! Kändes fint att få dominera en sådan hunk (vilket han verkligen är!) och se honom vrida sig och be om lov att få runka medan jag piskade honom. Så hett! Han sa efteråt också att han tyckte om sättet jag dominerade honom på, att han kände sg väldigt trygg med mig. Jätteskönt att höra! Känner mig genast mycket tryggare i den dominanta och sadistiska rollen, och otroligt taggad på att dominera mera! <3


, , ,

2 svar på Kontrollfreak kryper fram

  1. Barbii 7 juli, 2016 kl 02:38 #

    Vill gärna höra mer om din nyfunna dominanta sida! Är precis som du ingen expert o vill gärna höra tankar+tips när man börjar. Tycker de låter suerhett o är så sugen på att testa!

    • Sucia 14 juli, 2016 kl 23:26 #

      Vad roligt att höra! Ska skriva mer om detta vid tillfälle – lovar!^^ 🙂

Kommentera