Månadens kink / Kyla / Snö

Månadens kink med temat kyla går mot sitt slut och främst riktade jag in mig på snö.
Berättade i förra inlägget om hur jag tog hand om och utsatte min käraste sambo för bland annat ett snöbad. Denna gången blev det ombytta roller och jag har svårt att bestämma mig vilket jag gillade allra bäst. Som lyckligt lottad switch och sadomasochist är det svårt, ibland omöjligt, att säga vilket en gillar mest.
Iallafall, för snart en vecka sedan hände det jag nu ska skriva om. Och kom ihåg, som alltid:
Det som beskrivs i texten är en återgivning av personers sexuella och/eller emotionella upplevelser, som en del av en fantasi och/eller en verklig händelse, under samtycke mellan vuxna parter.

Jag låg naken i soffan under en filt och slökollade på en serie jag följer, när jag plötsligt fick ett par tjocka over knee-strumpor och min nästan hellånga kappa kastat på mig med order att klä på mig. Jag kunde där och då ana att det kanske var dags. Att få tillbaka. Att få smaka min egen medicin för det jag utsatte honom för tidigare denna månad.
Jag satte fumligt, hastigt och förväntansfullt på mig som han ville innan jag följde efter honom ut i hallen.
Det var kväll, nästan natt och snön låg på sina ställen orörd då det fallit mycket under dagen.
”Det är nästan tolv minus ute, älskling..” viskade han i nacken på mig när jag snörade mina kängor.
Väl ute gick vi hand i hand, tätt intill, precis som vilket annat par som helst. Jag var spänd – av kylan men kanske mest av nervositet, för vad han skulle kunna gått och planerat in för roligt, jobbigt eller konstigt.
”Skulle vi möta någon han stämt träff med? Skulle han helt plötsligt bara knuffa ner mig i snön?” Mina tankar snurrade där vi gick i tystnad längs vägen. Efter en stund vek vi av mot ”skogen”, som mer är en större dunge. Han gick först och jag efter, i spår som han skapade med sina skor. Snön var djup, ingen människa har nån anledning att ta den vägen när snön ligger djup. Det blev snabbt också mörkt, då inga gatlampor längre slog mot oss. Han kramade om mig, knäppte upp min jacka och smekte min kropp. Hans handskar var kalla och jag gjorde ifrån mig små pipiga ljud av det kalla obehaget. Han skrattade, flinade och tog upp snö i sina båda händer, rev den långsamt mot mina bröst och mage innan han drog av mig jackan och hängde den över en gren intill. Där stod jag, i mina bruna kängor och halvt nerhalkade strumpor och skakade.
Han gick flera varv runt mig, inspekterade, stirrade, tittade hål i min kropp. Det som nyss var kolsvart hade börjat bli mindre mörkt, så jag kunde nu se mer än hans konturer. Jag slöt ögonen och kände hur jag andades tyngre. Mot min röv kände jag en plötslig smärta som först skrämde mig. Sedan kom den igen, på benet, ryggen, fittan, magen, bakhuvudet. Det var snöbollar. Han kastade dem hårdare och intensivare allt eftersom. Ibland kunde jag höra snöbollarna missa och vina förbi mig.
Han fingrade mig i fittan och hade nu, uppenbarligen, tagit av sig sina handskar.
”Din kåta slampiga hora, vet du hur våt du är eller?” hörde jag hans upphetsade röst säga till mig. Jag fick inte fram ett ord utan nickade jakande till svar. Sedan gick allt så snabbt, jag fick en knuff och jag minns att jag skrek. Han tog handen över min mun och sa åt mig att hålla käften, riktigt jävla ordentligt. Inte ett knyst från mig ville han höra. Jag svarade på det med tystnad, precis som han sa åt mig.
Snön under mig var så fruktansvärt kall och vass, ännu värre blev det när han med hela sin tyngd satte sig ovanpå och mulade mig. Jag som sällan gråter, började nu gråta. Sällan har jag känt mig så liten och utsatt, vilket nu i efterhand känns ganska främmande, men just då var det så jag kände – och jag älskar den känslan!
Han knäppte upp sina jeans och en liten stund senare kände jag hur han spottade på mitt rövhål och hans varma kuk långsamt gled in i mig. Mitt ansikte pressades ännu djupare ner i snön av hans händer när han allt snabbare knullade mig. Han sprutade snabbt i mig, bad mig trycka ut sperman i mina händer och slicka i mig det. Jag gjorde givetvis som han sa åt mig, sedan tog han en klump snö och tryckte in i munnen på mig. Det kändes som att jag hade världens största snöbolls-gag i käften. Han tittade innerligt på mig, smekte min kind med sin nedkylda handflata samtidigt som han tömde sitt piss i min mun så att snön delvis smälte.
Plötsligt hörde vi människor på håll som verkade komma närmre, så hastigt drog han upp sina byxor och slängde min kappa till mig och ut ur ”skogen” tog vi en annan väg, för att sedan snabbt promenera hemåt igen.
Hand i hand, precis som vilket annat par som helst…

♥ Pervie

 

 


Ännu inga kommentarer.

Kommentera