Månadens kink – Kyla

Månadens kink kom som ni kanske märkt lite senare än vanligt denna månad, men nu så har vi äntligen fått ordentligt med snö och det tänkte vi att någon av oss kunde utforska lite närmre.
Jag hojtade till på vårt senaste Venia-möte och norpade åt mig denna månaden. Varför? Dels för att det är ett relativt oprövat område, men också att det lite är nu en får passa på. Snön kommer ju kanske inte nästa år liksom och det var till största del den typen av kyla jag tänkte testa på.. och det har jag gjort!

Vad utforskade jag då?
Jo, vid två tillfällen de senaste dagarna har jag och pojkvännen utsatt och utsatts för svidande iskall snö och is. Ville få fler perspektiv av det hela så första gången utsatte jag honom innan det var min tur att få testa vad jag klarade av. Ville inte köra en repris av nästan-urinvägsinfektion så det var med viss försiktighet vi utförde detta, men ändå tillräckligt för att få känna av det ordentligt. Och vid denna typen av utlevnad krävs det verkligen att man känner varandras gränser väl eller vet om att den som utsätts inte har svårigheter att använda stoppord. Men också viktigt att den som styr det hela håller nedkylningen kort och tar hand om den utsatte ordentligt efteråt. Egentligen som med all utlevnad, om inga andra överenskommelser mellan de inblandade finns sedan tidigare.

Det första jag provade på var att utsätta sambon för en härlig och oväntad överraskning.
Han var på gymmet när jag sms:ade att han inte skulle duscha efteråt utan komma hem direkt. Förväntansfull skyndade han sig senare hem och trodde tydligen att vi skulle fortsätta svettas och vara äckliga tillsammans.. men nej, inte denna gång.
Jag hade förberett ett bad åt honom. Ett iskallt bad bestående av snö och kallt vatten.
Sex plastpåsar med vit, glittrande och fruktansvärt kall, rivig snö hade jag bara några minuter tidigare hämtat in till honom och öst ner i badkaret med lite kallt vatten som utfyllnad. Försökte få till lite bubblor.. sånt är gulligt romantiskt eller nåt, har jag hört. Det gick sådär med det. Dock blev det väldigt trevligt när han äntligen kommit innanför dörren och jag omfamnade och vilseledde honom lite genom att ta honom till sängen, kyssa honom i nacken och be honom ställa sig under kroken i taket. Plockade fram kedjorna och la framför honom. Hans kropp var svettigt klibbig efter träningen och den snabba promenaden hem. Drog fingrarna genom hans hår innan jag satte på honom en latexhuva som täcker allt utom mun och näsborrar. Drog en av kedjorna över hans kropp och lät den sedan få hänga på hans axlar. Han flämtade till och när jag hasade ner hans byxor såg jag genom kalsongerna att han redan var hård. Smekte kukroten och pungen långsamt och lätt. Han skakade till och suckade av välbehag. Sedan slog jag. En, två, tre.. åtta gånger. Han vek sig av smärta vid de sista slagen och jag skrattade åt honom samtidigt som jag strök honom över ryggen. Han är så söt när han är ynklig ska ni veta. Och det blir han när jag slår eller sprakar honom. Speciellt där.

Jag tog ett grepp om hans händer och drog dem bakåt. Höll fast och visade tydligt att han skulle ner på golvet. Sa åt honom att krypa som en rädd hundvalp till badrummet och vägen dit gick bättre än väntat, dock stötte han i huvudet lite i dörrkarmen.

”Lilla finaste smutshund. Nu ska vi bada.”

Hans kroppsspråk var obeskrivligt när jag hjälpte honom att nästan klättra över badkarskanten ner i det snöblandade isvattnet. Varje gång han lät på ett sätt som ingen hund i världen skulle kunna låta smällde jag till honom med öppen hand. Och han lät vill jag lova.
Jag tog min ena skrubbvante och använde på honom. Över ryggen, låren, rumpan, armarna, magen. Han led. Och han var så duktig. Han kämpade mot gråten men till slut gick det inte längre. Hörde små hulkningar samtidigt som han nickade som svar på mina frågor och kommentarer.
Klappade honom, tog ett kärleksfullt tag om nacken och lät hans nerkylda kropp få känna min när jag klivit ner i badet intill honom. Viskade högt att han skulle få en jättefin belöning om han bara orkade en sista sak för mig. Hans läppar skakade och jag sänkte honom långsamt bakåt. Älskade att se hans lidande för mig och det fick han höra. Lät honom kyssa och slicka mig samtidigt som jag skämde bort honom ytterligare med mitt varma kiss och det enda som hördes nu mellan klunkarna var; 

”Tack, tack, tack, tack.. Jag älskar dig.”

♥ Pervie

 


3 svar på Månadens kink – Kyla

 1. pervmalesthlm@gmail.com'
  Inkontinent blöjälskare 15 januari, 2016 kl 21:58 #

  Varsågod. Undersökningen jag länkade artikel om verkar vara rätt ny så 1177 har nog inte hunnit läsa och ev ändra om nödvändigt.

  Hur som haver, jag skulle få en hjärtattack av ”kylig sex”. Fryser arslet av mig som det är i dessa dagar så det räcker.

 2. pervmalesthlm@gmail.com'
  Inkontinent blöjälskare 15 januari, 2016 kl 14:25 #

  Kyla & urinvägsinfektion är något av en myt… *evil grin*

  http://www.metro.se/nyheter/kyla-ger-ingen-urinvagsinfektion/Hdzpao!kO1WVRGwH5uxbduIz980Aw/

  • Pervie 15 januari, 2016 kl 17:32 #

   Tack för upplysningen! Även snuskiga hundar kan lära sig sitta. 😉
   Läser dock på 1177 att ”Många anser att om man blir kall får man lättare blåskatarr även om det inte finns något säkerställt vetenskapligt stöd för detta.”

Kommentera