miss KissMiss

046A6621_supercolor

Vilka är dina förväntningar med Venia?

Enorma! På ett personligt plan blir det här mitt andrum för en stor del av min personlighet att bli helt offentlig och tillgänglig för vem som helst att ta del av. Inte för jag vill låta som att jag har världens hybris (eller jo varför inte) men det har ju känts som att jag går runt och bär på en skatt av klokhet, erfarenheter, glädjeämnen med mera, som det ändå är svårt att få andra att ta del av eftersom det är så privat. Det är sånt hysh-hysh fortfarande över sex i allmänhet, och sexuell läggning som rör sig utanför normens fyrkant framförallt.

Så på ett mera större plan så är det förstås kul och förväntansfullt att alla de här skatterna som jag och övriga skribenter här har får komma ut i ljuset och spridas, bringa klarhet och skapa nya frågetecken! Det är så kul att dela med sig ju, att känna att man kan bidra till en mera mångfacetterad bild av sex, kvinnlighet, mänsklighet, tolerans osv oändligt.

Vilket är ditt starkaste utlevnadsminne? 

Omöjligt att svara på. Flera olika minnen är starka på sitt vis. Så jag vill inte välja. Men nått som var överväldigande var ett gangbang jag var huvudföremål på en gång. Det var inte mitt första men det var nog det grövsta hittills. Jag hade önskat mig brutal behandling med mycket sex, sadism och förnedring. Och det fick jag… Jag hunsades mellan allas kukar, ibland fick jag till och med tre stycken i mig samtidigt, positionerade mig för att få smisk och pisk och örfilar om vartannat. Efteråt var jag otroligt trött och nöjd. Det går åt mycket mer energi än man kanske kan föreställa sig att bli runtkastad som en (kåt) våt trasa mellan 7-8 män. Jag var utmattad som efter ett hårt joggingpass och hade träningsvärk på ställen jag aldrig haft innan dagen efter.

Finns det någon bit av din läggning du aldrig skulle kompromissa med? 

Jag är oerhört flexibel faktiskt och har ganska bred repertoar över vad jag tänder på. Att få utlopp för precis allt jag gillar med samma person går aldrig. Och jag skulle aldrig kräva att få nåt av någon som den inte vill ge. Men kompromissa? Nej. Då skulle jag leta efter något annat mer kompatibelt med mig, eller nöja mig med det jag får utlopp för i stunden. Hittills har jag aldrig behövt kompromissa utan helt enkelt fördjupat det som varit aktuellt. På så vis har jag aldrig behövt sakna något eller känt att jag försakar lustar genom någon kompromiss. Så hela kompromissgrejen känns rättså främmande.

Har du någon fetisch? 

Ja, korsetter, och helst i lack. Det är så underbart på så många dimensioner! Utseendet: vackra, brutala, råa, sexiga, gulliga, eleganta, finns så himla många olika sorter. Känslan. Det viktigaste. Känslan av att bli insnörd i en korsett går inte att gissa sig till innan man provat. Man blir uppstramad och snygg, samtidigt som man underkastar sig den begränsade rörligheten. Man blir objektifierad och imobiliserad på ett upphetsande vis. Och historiskt. Tänk att kvinnor tvingades bära korsetter till vardags under vissa epoker. Så hårt snörda och under för lång tid, så att vissa till och med svimmade och bröt revben. Helt sjukt.

Vad är tabu för dig?

Jag vet inte.

Summera ditt sexliv med en låttitel!

Eat Sleep Rape Repeat. Eller ojjjj den heter ju visst Eat Sleep Rave Repeat. Men har man en gång hört fel har det satt sig som ett vackert mantra.

Vad äter du helst till frukost?

Är expert på frukost. Jag kanske inte äter allt det här alltid, men mycket av det: Kaffe, varm choklad, smootie, juice, kokad brocooli, mackor med typ allt från ost, avocado, linsröra, makrill, jordnötssmör, ägg. Sen pannkakor, massor av frukt, gröt, filmjölk med hemmagjord myssli, d-vitaminpiller. Ok jag blandar inte allting som sagt för då skulle jag ju bli mättare än på ett julbord, men jag gillar massiva frukostar för då känner man sig duktig.

Hur ser en typiskt vanlig dag ut i ditt liv?

Jobbar, umgås, onanerar och/eller har sex.

Vad gör du helst en fredagskväll?

Är ledig och erhåller känslan av nåt slags lugn, även om jag gör nåt festligt.

Hur skulle du hantera en zombieapokalyps?

Gråta. Jag skulle inte hantera det särskilt bra eller rationellt. Men allt som innebär eller påminner om döden och att allt ska gå under en dag är bara så himla sorgligt och jag blir jätteledsen.