När man råkar blotta sig

Ni vet när man berättar saker som man ångrar att man sagt? Jag var med om det nyligen. Efter att ha haft (ganska bra vanilj)sex med en person kom vi in på sexuell erfarenhet, trekanter och av nån anledning råkade jag berätta att jag varit på en BDSM-klubb. Han frågade nåt och jag svarade, började berätta mer o mer om mina sexuella preferenser…men kände att ju mer jag berättade desto sämre mådde jag. Han blev chockad – ”jag trodde aldrig du som är så söt höll på med sånt?!” – och började fråga lite utmanande frågor, liksom testade mig; ”en gång såg jag en man som hade ett koppel, som en hund..?”, ”jag har hört att det finns folk som vill ha blöja o bli behandlade som bebisar”… Som att jag var nåt slags talesperson eller advokat för alla ovanliga sexualiteter. Som att allt jag sagt var en helt annan värld, måt exotiskt och väldigt främmande. Han frågade även saker som fick mig att känna mig så himla slampig, äcklig o konstig, typ: ”men asså har du sex med folk du inte är attraherade av, typ gamla män?” Jag kände att jag hade blottat mig alldeles för mycket, jag ångrade att jag tagit upp det och kände mig för första gången på så länge slampig o konstig på ett dåligt sätt.. Väldigt obehaglig känsla.

Behövde påminna mig själv om att jag är bra som jag är, att jag faktiskt älskar min sexualitet och att vissa bara inte fattar. Inte är som jag. Inte vill samma. Kanske förväntade jag mig för mycket av honom. Såklart alla inte kan ta emot nåt sånt, särskilt inte när man har sex med varandra. Det sätter ju en enorm press på honom.

image

Ibland glömmer man när man är liberal och slampig att man plötsligt kan känna sig exponerad och känslig. Man kommer på att vissa saker är mer privata än man trodde. Men jag antar att detta var en bra läxa som lärde mig att vara lite mer försiktig med vad jag berättar för vem.

Hoppas ni får en fantastiskt sexig kväll! 😉

Xxx barbii


Ännu inga kommentarer.

Kommentera