Egentligen inte så hett

Sist jag var på utlevnadsklubb var i London. Var där med en lover. Nästan allt var bra. Vi sprang runt och låg med massa folk. Jag tröttnade på en undergiven kille som ville slicka våra fötter men som vägrade vara fotpall. Varför är undergivna män så dåliga på att vara undergivna? Hon stannade iaf med honom. Jag hittade ett par och kvinnan såg ut som venus in furs. Han var UG och blev snabbt svartsjuk på mig. De band mig vid en vägg. Handleder, midja, lår och vrister. Hon piskade mig och han försökte förnedra mig. Visst gillar du smärta? Visst tyckte du om att slicka hennes skor? Nej. Egentligen inte. Jag var mest inne på mind fucks och detta var långt ifrån det, mest classic kinky outfits och förutsägbara begär. Men jag var ändå sugen på att leka. Det sjuka är att bruden utan att fråga helt tvärt stoppade in nåt i munnen på mig. Tänkte att inget kan smaka såhär äckligt, funderade på om det var nåns kuk- fitt- eller rövslem men det smakade kemiskt och basiskt och förstod att det var droger. Blev fett osäker och var inte alls i en position att säga ifrån eller ta mig därifrån. Varken fysiskt eller mentalt. Efter ett tag bad jag att bli släppt. De nekade. Jag frågade igen och de tillät mig en paus om jag lovade att komma tillbaka. Yeah, sure. Not.

Egentligen kanske början av upplevelsen var het och skön men hela den scenen har färgats så mycket av hur den slutade så jag orkar inte ens beskriva det som var hett och kul med den. Det förtjänar de inte.

Hittade inte min lover på 30 min, rökte en darrig cig, kände drogen kicka in, men ville inte gå med den sortens rus där. Gick runt och letade efter henne, en man mötte min blick. Han drog med mig genom rummet, upp på en säng, mitt framför massa folk och fistsde mig tills jag kom. Han gick sen därifrån utan ett ord. Jag låg kvar och drog på mig mina kläder medan jag kände hur folk kollade. Kändes som att fler ville joina men jag ville hitta min lover. Tillslut såg jag henne. Vi gick och kissade, beärttade vad som hänt och märke samtidigt att jag blödde efter fistingen, men det var hett. Efter ytterligare nån timme började ruset avta. Sen låg vi med den där snubben som fistat mig igen. Och ett annat par. Och några till som ville vara med. Och sen på efterfesten med. Åtta var, räknade vi…

Funderar om det är nån sorts oskriven regel att som UG förväntas du ta emot droger på klubbar? Alltså det borde inte vara det men tänker att olika städer har olika drogpolicy, eller iaf inofficiella. Men nej, det var nog inte så. Oavsett, såååå  sjukt det som hände, även om det var en ganska light drog så var det främst övertrampet som var skrämmande.


Ännu inga kommentarer.

Kommentera