Nya bloggerskor!

ÄNTLIGEN! Dagen vi alla har längtat efter. Är SÅ stolt över att få presentera våra nya tillskott: Barbii, Bonnie More, elite, Lace, Ragdoll och Sucia! Sex stycken stjärnskott som kommer göra Venia (om möjligt) ännu bättre. Samtliga handplockade av redaktionen och de kommer säkerligen bidra med massor av intressanta tankar, spännande upplevelser och perversa idéer.

För att lära känna dem lite bättre, här kommer en kortare presentation av var och en:

Barbii: Tonårig feminist som älskar att bli slagen och hatar kvinnoförtryck. Förutom att vara en liten slampa är jag även självutnämnd kinkfilosof. Jag delar därför med mig av alla mina vackra, mörka och sjuka tankar -och hoppas även kunna vägleda er unga som är nyfikna på bdsmf. Om du är allergisk mot sarkasm eller hybris rekommenderar jag att du slutar läsa, annars: välkommen! Jag är din nya bästis. 

venia2

Bonnie More: Funderar, fantiserar och testar gränsen mellan det privata och offentliga. Jag älskar sex (såklart) partners (många) och komplicerade relationer. Drömmer om att göra porr och att sälja sex och är alltid.. kåt… I väntan på nästa knull hittar ni mig online framför min webcam eller selfie-stick. Vill alltid ha mer.

 

bonniemo

elite: Hej, elite heter jag. Med litet e. Jag är en intersektionalistisk-feminist som är queer-kinky-poly-sub-painslut och little. Jag tycker om att få stryk. Våld och brutaliteter är det vackraste som finns ihop med kärlek. Jag tycker om poesi också. Och deepthroat. ”I’m not saying I’m wonderwoman. I’m saying I’m a princess with indestructable bracelets and an invisible plane. My Daddyo Told Me So.”

elite profil

Lace: Spets över hud gör mig knäsvag och med maktöverlämnande ställs det mesta på sin spets också så mitt användarnamn föll sig naturligt. Här får ni följa händelser och tankar om hur mina och andras kinder blir röda, sadism som maktmedel, switchande, att hellre slicka en kind än att tungkyssas, flersamhetsnavigerande, drömmar, min verklighet, recensioner och länktips. En blandning av nutid, dåtid, framtid och analys av samtiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ragdoll: Mad but magic. Undergiven som älskar en fast hand i nacken och känslan av smält stearin mot huden. Är svag för balaclavas, tatueringar och människor som har något vilt i blicken. Finlandssvensk men gillar varken knivar eller mumintroll. Uppför mig sällan som en ska, men det är det som gör mig underbar. Så välkommen med, tillsammans kan vi skratta, gråta och förundras över detta skådespel som kallas livet. Bloggen avnjutes bäst med ett öppet sinne, med en liten gnutta humor, och Bikini Kill i bakgrunden.

profilbild ragdoll

Sucia: Jag är nykär i perversioner, en utforskare. Här kommer jag att samla allt från depraverade fantasier och anekdoter till tankar och reflektioner om den värld av snusk som jag sakta men säkert (läs: inte värst sakta och väldigt ivrigt) utforskar. Från vardagssnusk till festligheter, och andra underbart härliga perversiteter. Välkommen.

Sucia profil


Ett svar på Nya bloggerskor!

  1. Tumult@hotmail.com'
    Thomas Umult 5 februari, 2016 kl 22:01 #

    Välkomna allihop! Ska bli kul att läsa allt om/av er. 🙂

Kommentera