Nystart med allt vad det innebär

Här inne har det varit dött de senaste månaderna, och jag ber om ursäkt för det. Som jag nämnt i tidigare inlägg hände det saker i mitt liv som gjorde att allt skakades om och jag fick verkligen smaka på hur det känns när allt går åt helvete. Det mesta är uppklarat, men hela äventyret lämnade mig både ärrad och med en mycket låg självkänsla. All min kåthet försvann, jag tänkte knappt på sex, och när jag gjorde det var det mest tankar kring om jag någonsin kommer att bli mig själv igen, för så asexuell som jag varit denna sommar har jag nog aldrig varit i mitt vuxna liv. Det sex jag haft har jag haft med min pojkvän och det har varit rent vaniljsex med mycket känsla och intimitet. Jag och mr. W har inte setts på evigheter, och jag tänker på honom varje dag, saknar honom och vad han gör med mig när vi träffas, och till följd av det får jag en käftsmäll av samvetet som får mig att tänka tankar om mig själv som en dålig, självisk människa. Även om jag fått välsignelse av B att träffa andra om behov finns, brottas jag med känslan av att svika den jag älskar och är tillsammans med.

Men det finns där. De mörka vrårna i min själ pockar på uppmärksamhet för varje dag (och natt) som går, i drömmarna är jag fastbunden i mörka skogar, eller står på sidan av och betraktar enorma orgier på ställen jag aldrig varit. Jag drömmer om att B tar hem andra kvinnor som jag hatar, men jag kan inte säga att han ska sluta för det är vår ”deal” och jag vill inte svika honom. Går genom dagarna med tankar om allt bara var en fas, att jag kanske inte alls är undergiven utan jag var bara nyfiken på nåt annat, något nytt och spännande. Men de tankarna har jag lärt mig att bemästra, för den frustration jag ibland kan känna av att B inte vill hålla fast mig ens lite, eller riva mig i håret eller bara strypa mig lite lite, det visar väl nog på att min kropp och själ kanske behöver något litet extra ibland.

Och till sist av allt känns det som att lusten att skriva sakta väcks till liv igen. Den här bloggen har legat över mig som en vålnad hela sommaren och jag har haft så dåligt samvete att jag inte skrivit, trots att jag haft saker att skriva om. Men nu känns det som att spärrarna äntligen släpper, att markörens blinkande i höstmörkret inte längre känns stressande, utan mer som ett verktyg att få ut mina tankar och känslor, precis som det ska vara.

Det känns skönt att vara tillbaka.

xoxo/Ragdoll


2 svar på Nystart med allt vad det innebär

  1. Barbii 18 september, 2016 kl 18:38 #

    Härligt att det går åt rätt håll, welcome back <3 ser fram emot att läsa !

  2. pervmalesthlm@gmail.com'
    Inkontinent blöjälskare 12 september, 2016 kl 21:32 #

    Välkommen tillbaka. 🙂

Kommentera