Paus på G

Jag har ju blivit förälskad. Och han har på ganska kort tid börjat betyda väldigt mycket för mig. Det innebär att jag kommer att ta en paus från bloggandet, på obestämd tid, eftersom jag vill lägga fokus på att han ska kunna känna sig trygg med mig och jag med honom medan vi ser vart detta kan leda. Vill också tillägga att jag väljer att ta paus helt och hållet för min egen skull, det är inget han bett mig göra utan något jag väljer för att det känns bäst för mig. 🙂

Vi får se när jag kommer tillbaka, och OM jag kommer tillbaka. Men ni läsare behöver ju inte vara sysslolösa för det: ni har ju hela redaktionen och mina fellow frilansare att följa! 🙂

– Sucia


2 svar på Paus på G

  1. miss KissMiss 12 augusti, 2016 kl 15:36 #

    Känner igen och förstår det där så väl! Kommer ju dock sakna dig. Hoppas du vill återkomma eller va hur aktiv eller inte du än vill framöver, så som det passar dig bäst 🙂 /kisskiss

    • Sucia 14 augusti, 2016 kl 14:46 #

      Tack för all förståelse 🙂 Vi får se vad som händer framöver! 🙂

Kommentera