Pause and play

Över ett år sedan senast. Så mycket har hänt, och jag har gjort en resa som förändrat mig i grunden som person. Senast vi pratade var jag i ett förhållande som dödade mig inombords. Jag såg det inte först men allt eftersom tiden gick fattade jag att detta slutar illa om jag inte gör något åt det. Jag blev känslokall och asexuell. Ville inte att någon skulle röra i mig, och absolut inte min pojkvän. Jag var otrogen, men bara för att jag ville känna något, se om det fortfarande fanns någon eld där inuti. De gånger vi hade sex var oftast efter att vi bråkat om varför vi inte ligger med varandra längre, och jag orkade inte höra på tjatet. Husfridsknull, som jag avskyr. Det blev en plikt jag var tvungen att utföra bara för att ha ryggen fri några veckor framåt. Aldrig kåt, aldrig villig. Men ställde upp ändå.

Sen kom vändpunkten. Då jag fattade att så här kan jag inte ha det. Så jag lämnade honom. Fokuserade på mig själv, och det gör jag fortfarande.

Men elden tändes igen. Och jag är kåt igen. Har träffat så många intressanta människor under de senaste månaderna som verkligen gett mig vad jag behövt både på ett psykiskt och fysiskt plan. Jag dejtar men vill inte binda mig. Jag har så mycket att berätta för er. Om kladdiga möten på hotellrum, om reningsritualer i bastun, om sex som inte borde blivit av.. Jag trodde inte ens min blogg fanns kvar efter all denna tid, så jag är glad att den fortfarande existerar, så jag har någonstans att skriva om mina äventyr.

All you have is your fire
And the place you need to reach
Don’t you ever tame your demons
But always keep them on a leash

Vi hörs snart igen.

xoxo Ragdoll


Ännu inga kommentarer.

Kommentera