Pervies måndagsfoto

image

 

Haft en underbar gårdag som bestod av flera favoriter på typ samma gång. Nämligen fisting, urinrörslekar, pumpning (så fittan blev både svullen och blå), kiss, orgasmer och sperma! <3


2 svar på Pervies måndagsfoto

 1. gary.clareus@hotmail.se'
  Joakim 10 september, 2016 kl 05:44 #

  Hej!

  Trevligt att se att du är tillbaka lite igen och delar med dig av dina fantastiska och kinky upplevelser! En fråga: du nämner urinrörslekar. Det har ju dykt upp när jag surfat runt ibland och jag undrar, är det verkligen skönt eller är det bara en upphetsande och kinky grej?
  Jag är ju en man och har inte en aning om hur det känns för en kvinna.
  Kan inte påstå att jag är sugen på att någon testar på mig men är nyfiken bara.

  En annan udda o väldigt kinky (tycker jag i alla fall) grej som har börjat dyka upp om man kikar efter analsex på nätet är Prolaps. Av ren nyfikenhet undrar jag om du känner någon som har erfarenhet av det. Kan det verkligen vara skönt el är det bara business tror du? Ett jäkla förarbete i alla fall!

  Mvh. Skyline

  • Pervie 14 september, 2016 kl 06:55 #

   Tack förkommentaren.
   För mig är urinrörsstimuli oerhört skönt på flera plan, men framförallt fysiskt.

   Ang prolaps så ska man vara försiktig, men visst kan det se snuskigt ut. 😉

Kommentera