Pervies söndagsbikt

Skulle du helst vara president eller astronaut?

Astronaut. Coolt att ha kiss- och spysex som svävar runt runtomkring en!

Vilket är ditt pinsammaste ligg?

Ett av mina sämsta ligg, med mest WTF-feeling måste ändå vara när jag träffade en man för ett par år sedan, som jag har några gemensamma bekanta med. På en fest hade han flirtat med mig och på ett halvcreepy sätt memorerat info om mig från Darkside som han på ett minst lika creepy vis flikade in i vårt samtal den kvällen. Jag var måttligt intresserad, men nåt halvår och otaliga försök att få ligga med mig senare så var jag faktiskt lite sugen på att se om det kanske inte bara var snack från hans sida. Jag kom dit och han öppnade dörren, iklädd gubbtofflor, en gammal ful morgonrock och flottigt hår! Min första tanke var: ”Kom jag en timma för tidigt?”. Men det hade jag inte gjort.

Han försökte kyssa mig med sin ofräscha askkopps-andedräkt innan han tryckte upp mig mot väggen, riktigt klumpigt, så mitt bakhuvud dunkade in i väggen och en tavla på hans mamma och pappa ramlade ner och gick sönder. Han slog mig löjligt löst på kinden och sa att det var mitt fel. Väl inne i vardagsrummet drog han på mig ett halsband med tillhörande koppel som STANK hund och hundpiss. (I vissa fall hade detta kunnat vara en äckligt trevlig sak, men inte denna gång kan jag säga). Han ryckte och drog i kopplet helt fel och utan någon känsla alls. Hans kuk var nervöst slak och när jag skulle suga upp den luktade det svettig gammal pung. Kort därefter hämtade han en is-dildo som han gjort själv och flera gånger berömde han sig själv för sin ”originella” och ”smarta” idé. Han bedövade hela min fitta och innanmäte med ”den sköna dildon” i över en halvtimma innan jag äntligen fick klä på mig och gå hem.

Han skrev några dagar senare och ville ses igen. Han berättade också att han tyckte vi klickade så bra och att han aldrig haft så härligt sex. Jag svarade inte. Inte för att vara otrevlig, utan för att jag inte visste hur jag på ett bra sätt skulle få fram min känsla om saken, utan att ljuga eller såra honom.

Jag blev i alla fall en (i efterhand skrattretande) erfarenhet rikare den kvällen. Alltid något.

♥ Pervie


Ännu inga kommentarer.

Kommentera