Ragdolls söndagsbikt

Har du nån gång överraskat nån annan med en riktigt välplanerad snuskig helkväll/dejt/liknande och vad gjorde du i så fall?

Något riktigt välplanerat vet jag inte men jag brukar ofta (iallafall med tidigare pojkvänner och dejter) ha sexiga underkläder på mig eller inga underkläder alls om vi gick på restaurang eller random hemmafester. Dra in dem i nåt skitigt pannrum och knulla skiten ur dem, eller suga av dem i en trappuppgång med hög risk för upptäckt. En period tävlade jag med mig själv med hur många jag kunde suga av under en och samma kväll på olika ställen i samma hus. Drömmen vore att ta in på hotell en fredagskväll och inte göra annat än knulla en hel helg, och dricka skumpa och äta frukost förstås…

Vilka yrken tycker du är allra sexigast?

Sotare, byggare, folk som jobbar med skitiga saker, ELLER högt uppsatta chefer för stora företag. Det sistnämnda är en yrkesgrupp jag inte alls tycker om, högst antagligen på mina politiska åsikter men även för att jag alltid har en förutfattad mening om att de ska vara svin, och då vill jag knulla dem. Ja, och så män i uniform förstås, speciellt väktare.


Ännu inga kommentarer.

Kommentera