Såg Hot Girls Wanted och skämdes

Dokumentären Hot Girls Wanted följer unga tjejer som åker till Miami för att spela in amateur porr. Det är alltså den genre som verkar mest ”realistisk” och ska få tittaren att tro att det kan vara en vanlig person som spelat in – men det är alltså i själva verket precis lika planerat som en vanlig scen. Verklighetskänslan kräver nya fräscha ansikten, inte porrstjärnor. Dessa tjejer stannar oftast ca tre månader i branschen innan de får nog eller måste nischa sig, oftast med bondage eller annan mer specifik porr. De flesta av dessa tjejer är egentligen inte tända av BDSM men går med på dessa scener för pengarnas skull.

Dokumentären ger exemplet ”facial abuse” där tjejer filmas och blir verbalt förnedrade, följt av ett ”forced blowjob” där de oftast spyr och får slicka upp sin egen spya. Enligt dokumentären är 40% av alla porrsökningar relaterade till våld och förnedring mot kvinnor.

Jag grät när jag såg den. Jag grät för dessa 18åringar som bara ville komma ifrån sin lilla hemstad och se världen, hur de besrkiver scenerna, männen och obehaget de känner. Jag grät när jag mindes alla de gånger jag tittat på liknande porr, hur jag bidragit och bidrar till detta fruktansvärda med min sexualitet. Jag grät för att jag tänkte på alla dessa män som tittar på den här porren, att de flesta inte bryr sig ett skit om kvinnors vilja, om samtycke, om mig. Jag grät också för att den här dokmentären fick mig att känna så, för att det var så orättvist, för att alla som ser den kommer peka anklagande på mitt community och äcklas.

Jag rekommenderar starkt att se den. Kanske finns det folk som tycker det är en snedvridning, folk som själva jobbar med sexarbete och porr. Det var ändå väldigt intressant och starkt att se.

X barbii

 


Ännu inga kommentarer.

Kommentera