Skäms på mig!

Jag har varit extremt dålig på att uppdatera här på sistone – skäms på mig! Men så kan det ju vara ibland, att livet kommer i vägen. Ingenting att göra åt mer än att lova att jag ska bättra mig (och sedan även försöka hålla det löftet).

Jag var på tinderdejt häromdagen och funderade då mycket över när en egentligen bör ta upp denna läggning/hobby/livsstil/vad en nu ska kalla det. Jag hade inte träffat honom förut, men vi hade chattat litegrann, dock utan att jag tagit upp det. Det blev i alla fall så att jag nämnde det när jag pratade om mina intressen och vad jag tycker om att sysselsätta mig med, och han frågade vidare och verkade väldigt intresserad, och efteråt verkade han väldigt inspirerad! Kul! 😀 Han var väldigt bra på att kyssas och hade sköna händer, så jag tror att de kan bli nice! Jag ska träffa honom igen ikväll, så jag hoppas på en härlig kväll med bra sex. 😉

Träffade även ett kk häromnatten som jag inte träffat på länge. Han hörde av sig och kollade läget, varpå jag svarade att jag var kåt och att han väldigt gärna fick komma och sätta på mig. Så sagt och gjort, det gjorde han! Hade inte fått kuk på nästan 4 veckor heller (och jag ÄLSKAR verkligen kuk), så det var ju verkligen välkommet! Först tvingade han mig att onanera tills jag kom, medan han tittade på och runkade. När jag kommit sa han att jag klarade det där så bra själv att han nog skulle gå hem istället, tvingade mig att berätta för honom vad jag ville ha. Sedan sög jag honom tills det rann tårar och utsmetad mascara i hela mitt ansikte innan han knullade mig hårt bakifrån och tvingade mig att se honom i ögonen medan mascaran rann. Inte dumt alls! Den här sommaren börjar helt klart arta sig på snuskfronten!


Ännu inga kommentarer.

Kommentera