Slamphybris, som sagt, osv

Jaa vad ska jag säga. Tänker lite på det här att jag ”skäms” ibland. Alltså dessa ”” ” -tecken är extremt relevanta.  Tror nån att jag skäms på rikitgt?! HAHA så himla lättlurat.

Har aldrig kunnat skämmas i sexuella sammanhang. Ibland har det kanske varit till min nackdel om man ser till personlig utveckling för jag är eventuellt för självsäker. Vad skulle kunna vara en bortre gräns? Vad klarar jag inte? (Att skada eller såra en annan givetvis. Men antar de är något en person känner av långt innan det sker allt som oftast.) Men realistiskt? Vet inte.

Inte för egen del. För många år sedan bestämde jag för mig själv att jag skulle inte ångra något. Aldrig. Även om jag i efterhand insåg att något varit tråkigt eller dåligt. Eller om jag till och med farit illa. Det var/är sån otrolig befrielse att bestämma nåt sånt. Jag är aldrig skyldig till något. Kanske ingen annan heller. Jag far allt som oftast verkligen inte illa. Och jag vill testa saker, måste veta hur de känns. Med den inställningen mår jag oftast mycket bra, är tolerant, och inget skadar mig varken fysiskt eller psykiskt. För den skull går jag ju inte med på allt…

Så när jag ”skäms” är det för jag verkar ”svag” eller till synes traditionellt kvinnligt undergiven/stereotypt undergiven. Jag gillar tex inte hushållssysslor i BDSM-sammanhang så mycket, eller inte i proportion till hur mycket jag gillar att va ett nyttjat undergivet sperma-pissluder på ett gangbang. Så då kan jag börja skämmas lite över en simpel sak som om jag tex blir tillsagd att duka bordet naken.

Vet inte vad jag vill komma med det här, antar att fattar man och känner igen sig så gör man, och/eller gör man det inte kanske jag återkommer med en utveckling nån dag men kan inte lova. Skrev bara ned det här.

mkm


2 svar på Slamphybris, som sagt, osv

  1. amila.s@live.se'
    mea_culpa 12 augusti, 2015 kl 21:22 #

    Alltså tack! Det känns befriande att läsa det här! Jag menar..det är fantastiskt att kunna bestämma sig för något sådant, att aldrig ångra något. Vi lär oss av allt. Jag har funderat en hel del på det på sistone, om det inte är så att man p.g.a. sitt leverne inte kan klassas som det härliga ordet ”flickvänsmaterial”. Åhh det där ordet förtjänar nästan ett eget inlägg?! Trodde inte att det spelade roll, men märker att allt fler killar/män börjar värdesätta sådana typiskt kvinnliga traditionella egenskaper ju äldre man blir. Så tråkigt egentligen.

    • miss KissMiss 12 augusti, 2015 kl 22:08 #

      Jättebra tips! Ang det ordet och innebörden alltså. Så himla tragiskt och sorgligt hur vissa killar/”män” är. Ska definitivt fundera vidare på det! Men kul du gillade inlägget med 🙂

Kommentera