Sucias söndagsbikt

Döda, gifta sig med, knulla: Bamse, Ronja Rövardotters mamma Lovis & Nalle Puh. Motivera!

Fantastisk fråga! Tror jag kör såhär: knulla Lovis, gifta sig med Bamse och döda Nalle Puh. Hemskt eftersom jag verkligen älskar Nalle Puh, men jag skulle ju ALDRIG orka vara gift med honom, och det här med att knulla djur (eller ens fantisera om att knulla djur) är verkligen inget jag går igång på. Alls. Så därför går ju Bamse också bort att knulla. Bamse skulle nog vara fin att vara gift med dock. En fixare som kan bli superstark vid lämpliga tillfällen. Och så känns det som att vi delar ganska många värderingar, och sånt är ju viktigt. Lovis är ju ett riktigt power-paket på alla sätt – I adore her! Så hon är nog härlig att ha sex med, tänker jag. Passionerad, och bestämd. Hon skulle nog vara bra på att dominera mig. 🙂


Ännu inga kommentarer.

Kommentera